14 Nisan 2012 Cumartesi

Crysis 3, 16 Nisan’da Geliyor!


Crytek’in sevilen serisinin merakla beklenen son oyunu Cyrsis 3, 16 Nisan’da resmi olarak tanıtılacak.
Crysis ve Crysis 2 oyunlarının çok sevilmesinin ardından Crysis 3 çalışmalarına hız veren Crytek, oyunun bilgilerini ve gelişmelerini bir sır gibi saklıyordu. Fakat Electronic Arts’ın dijital dağıtım platformu Origin’de yaptığı ufak bir hata, oyunla ilgili gelişmeleri ortaya çıkardı.
Origin’de, Crysis 3 ile ilgili resimleri gören oyun meraklıları, Electronic Arts’ı mail yağmuruna tutunca firma daha fazla dayanamadı ve oyun ile ilgili gelişmeleri 16 Nisan’da açıklayacağını duyurdu. Firma “Game Informer” dergisine yaptığı açıklamada “Bu kadar çok beklenen bir yapımın sır olarak saklanmaması gerek. Artık bunu istemiyoruz ve 16 Nisan tarihini beklemenizi tavsiye ediyoruz.” dedi.
Oyun sevenlerin daha yoğun ve grafik bakımından daha gelişmiş olmasını beklediği Crysis 3, sızan bilgilere göre Xbox 360 ve PC için piyasaya sürülecek. Açıklamanın ardından sitelere düşen banner reklamlara göre “Limited Edition” 49.99 dolara satılacak.
Yine sızan bilgilere göre, Rus bir oyun sitesinin yaptığı açıklama doğrultusunda Crysis 3, harabe bir şehir olan New York’ta ve 2013 ilkbaharında geçecek.

0 yorum:

Yorum Gönder